Zakaansteekmachines Food

HMR machinebouw heeft verschillende soorten automatische zakaansteekmachines in haar programma. Heeft u specifieke eisen en wensen voor uw zakaansteekmachine, elk soort machine kan aangepast worden naar uw wensen. Voor meer informatie over hoe uw eisen en wensen toegepast kunnen worden, bel ons.

 

OPEN MOND ZAKAANSTEEKMACHINE

De open mond zakaansteekmachine is er in twee vormen:

  1. Aansteekmachine met voor-opname. Deze vorm is geschikt voor alle type zakken zoals papieren open mond zakken, plastic zakken ,en alle soorten geweven zakken. Liefst met plastic binnenzak.
  2. Aansteekmachine met achter-opname. Deze machine is geschikt voor meer zekerheid in de opname van kunststof zakken, zoals b.v. polypropyleen en garandeert een hogere capaciteit voor papieren zakken. Hier kan een extra positie ingebouwd worden om zakken te coderen met printer of label.
BUISFOLIEMACHINE

De zakken worden vervaardigd door de buisfolie gecontroleerd af te rollen waardoor een constante zaklengte gegarandeerd wordt. Hierna sealt de machine de folie verticaal en snijdt hij het af. De open zijde van de zak wordt hierna horizontaal geopend en aan de vulmond aangestoken. De folie-lengte kan worden bepaald door een vaste lengte in te geven bij een doorlopende bedrukking of door een stiplezer in te zetten tijdens repeterende bedrukking. In deze afrolmachine kan een printer geplaatst kan worden. Als optie kunt u ook kiezen voor een hoekseal om de zakken meer in blokvorm te krijgen.

COMBINATIEMACHINE

De zakaansteekmachine met achter-opname is zeer geschikt om als combinatiestation samen met een buisfoliemachine ingezet te worden. Hierdoor kunt u een buisfolie-machine combineren met papieren en/of polypropyleen openmond zakken voor een hogere capaciteit.