Hygienec Open Construction Food

Het Hygienic Open Construction (H.O.C.) frame is ontworpen met compleet open constructiedelen. Het frame is volledig afgelast. Dit voorkomt mogelijk bacteriehaarden, minimaliseert stofophoping en kan een goede visuele controle plaatsvinden. Het frame is van hoge kwaliteit in sterkte en stabiliteit. Het is duurzaam sterk gebouwd voor machines die 24/7 productie draaien.

De constructie contactpunten zijn teruggebracht tot een minimum. Geleidingen zijn met afstandsbussen gemonteerd om contactvlakken te voorkomen. De benodigde constructie contactdelen worden op afstand van het frame geplaatst. Hierdoor worden de contactdelen beperkt tot een minimum en kan er goed worden gereinigd. Om de visuele controle en de reiniging zo makkelijk mogelijk te maken zijn alle open constructiedelen zoveel  mogelijk naar buiten gericht. 

De open verticale kabelgoten zitten aan het frame gelast, ook hier om montage contactvlakken te voorkomen. In de constructie verbindingen worden strippen gelast om de constructie zo stijf mogelijk te maken. Alles volledig afgelast en op basis van het ontworpen profiel. Het frame (RVS) kan een Viwateq oppervlakte behandeling krijgen voor een zo hoog mogelijke finish van de gehele constructie.